Kesä jatkuu

Sen verran lämpimiä ja aurinkoisia ovat olleet päivät tänäkin viikonloppuna, että otsikko ei ole järin paljon liioiteltu.

Alkuviikosta olin työmatkalla Tampereella. Asemalle kävellessä nappasin pari kuvaa kännykkäkameralla. 

Tuli käytyä Tampereella myös Vapriikissa, joka oli oikein hieno paikka.

Sitten viikon liikuntapuolen erittelyyn. Keskiviikkona juoksin aika rankassa vesisateessa peruslenkin 11 km loppua kohti kiristäen. Todella hyvin kulki juoksu. Akillesjänne se vaan kipeytyy juoksusta aika pahasti. Laitoin sille jäitä lenkin jälkeen.

Torstaina sitten normi pyörälenkki 30 km Fiskarsin kautta.

Lauantaina kävin juoksemassa Kalle S:n tekemän A-radan Gölessä. Tämä oli todella hyvä harjoitus. Maasto oli hyvin juostavaa ja avonaista, mukavaa oli suunnistaa alun melko rankastakin sateesta huolimatta. Hirvikärpäsiä oli vain hiukan.

Sain sitten idean kokeilla vähän pidempää yhdistelmäharkkaa sunnuntaina. Eli pyöräilin 15 km Dalkarbyhyn jossa juoksin Billnäsin keskimatkan H21A sarjan radan pituudeltaan 7.3 km. Sitten taas pyörällä kotiin. Ja juoksua tietty lähtöpaikalle runsaat 2 km taisi olla.

Hieno maasto tämäkin ja hyvä harkoitus. Kun ei ollut mikään helle kuitenkaan niin nestehukkakaan ei vaivannut. Menin tarkasti ja aika hitaasti, teemana kartan lukeminen ja ne viimeiset varmat. Turha sitä on itseään teloa hakkuuaukeilla.

Kun näitä ilmoja piteli kerran niin pakko sitä oli vielä vähän grillata.

Grillatessa näkyi taivaalla myös tavallisuudesta poikkevaa liikennettä.

Ensi eräs keskeisin tapahtuma on tietty keskimatkan SM-kisat Pöytyällä. Järjestäjät epäilevät kelien olevan syksyisen vetiset.

Ai niin. Pitkän harkinnan ja harjoittelun jälkeen sain blogin banneria hiukan kehitettyä. Tämä on kuitenkin vasta välivaihe ja uusi banneri julkaistaan lopullisessa muodossaan… tässä syksyn aikana.